KATARINA MARAVICH

The Katarina Maravich salon warmly welcomes you. Your one-stop shop for magical world of hair color, care, and styling!

“If you focus on perfecting just one aspect of your job, you will soon have it down pat. You put in a lot of time, energy, and care into such a procedure, and you pay close attention to every last detail. I’m happy that I was able to make my long-held goal of opening a salon dedicated just to hair coloring a reality in my home country. An establishment staffed only by COLORISTS; these professionals devote their lives to mastering the art of color theory and application in order to help their clients attain the looks of their dreams. Katarina Maravich’s team, however, is more than just colorists. Whether you are a seasoned professional or just starting out, we are happy to share our insights with you. Women who take care of themselves inside and out tend to radiate confidence and success. We want you to feel that way every time you leave the salon, and it’s our job to make that happen.”

unnamed
IMG 0199 scaled
basic
IMG 1908 scaled
unnamed
IMG 0199 scaled
IMG 1908 scaled
IMG 2193 scaled
Katarina Maravich

TECHNIQUES

COLOR CORRECTION

BALAYAGE

BOARD BALAYAGE

ROOT SHADOW

BLOG

Nova boja za samo 3 sata, da li je to moguće?🤔 
Jeste, uz površinske pramenčiće😊
Oni se rade na 3-4 meseca od kompletnog kolora( balayage, board balayage). Kod ove dame je prošlo čak 5 meseci od kompletnog kolora, dakle i to  je moguće ali kod dama koje nemaju mnogo gustu kosicu.
Naš tim je tu za sva dodatna pitanja🤗
Žene uvek znaju koju boju žele. 🤪😂
Timski rad i korekcija boje! 
Još jedna u nizu korekcija koje smo radili u predhodnom periodu.. Sedeti u stolici 7, 8 ili više sati zna biti naporno ali se svakako isplati 🫠🤗 Korekcije boje traže strpljenje klijenta i poverenje, dok je na nama da raznim tehnikama koje poznajemo dodjemo do želje naših lepih dama ♥️
Iako su vam ova lepa lica već poznata, jedva smo čekale da se i zvanično predstavimo. 🥰

Upoznajte Katarina Maravich tim i devojke koje će se potruditi, ne samo da se osećate lepo kod nas u salonu, već i da se baš svi okreću za vašom kosom! ❤️

Zakažite svoj termin i otkrijte zašto je naš tim najbolji u gradu. ✨
Edukacije 1 na 1 💫

Želeći da nesebično podelim svoje iskustvo i stečeno znanje sa kolegama, odlučila sam se da radim isključivo edukacije jedan na jedan. Ovakav vid edukacije daje mnogo više prostora za preko potrebna pitanja i mnogo je lakše podeliti sve što znate sa ljudima koji vas slušaju. Uvek sam otvorena za sva pitanja i smatram da uvek treba pitati bez ikakvog ustručavanja jer je to korak ka vašem uspehu. Želim da vam pomognem da budete što bolji u kolorisanju kose, da vam ukažem na sve greške i propuste koji se mogu desiti pri radu, da vas posavetujem oko formula i naravno oko samog odnosa sa budućim klijentima. 

Ljubim vas i vidimo se! 

Katarina
Naš tim želi vam uspešnu i srećnu godinu!♥️

Budite nasmejane  i zdrave, čuvajte vašu porodicu i prijatelje, volite se♥️ Ljubimo vas♥️ #katarinamaravichteam
Srećni novogodišnji i božićni praznici 🎄⭐️