fbpx

Board balayage

Board Balayage tehnika je vrlo popularna metoda bojenja kose koja omogućava maksimalno posvetljenje kose. Ukoliko želite da budete plave od samog korena kose, ali da nemate oštre prelaze onda je ovo idealna tehnika za vas.

Ova tehnika omogućava izvlačenje najsvetlijih plavih nijansi uz minimalno tretiranje kose. Za nas koloriste je savršena tehnika, jer nam omogućava da stvorimo individualnu paletu boja za svakog klijenta, odnosno jedinstveni izgled koji odgovara njihovom stilu i tonu kože.
Board Balayage tehnika farbanja je vrlo svestrana i može se koristiti za postizanje različitih stilova, uključujući prirodne tonove, platinastu plavu boju, pastelne boje ili druge boje. Kada se pravilno primenjuje, ova tehnika bojenja kose može stvoriti prelep, višedimenzionalni i prirodan izgled.

S ozbirom da se ovom tehnikom postižu najsvetlije plave boje, obavezna je upotreba Olaplexa kako bismo održali kosu u što boljem stanju i kako bi ona na duže staze bila kvalitetna i zdrava.

Bez oštrih prelaza, ova tehnika je malo zahtevnija za održavanje u odnosu na klasičan Balayage.
Zbog toga je važno jednom u 3-4 nedelje uraditi tretman nege: Olaplex i MoroccanOli Hidra tretman kao i preliv kose kako bi se održala boja. Prelivi se rade demi bojama koje ne oštećuju kosu i sadrže hranljive sastojke.

Board Balayage tehnika zahteva malo više izdvojenog vremena u salonu, u proseku 5-6 sati, a ukoliko je kosa baš gusta i duga farbanje može potrajati i 7-8 sati. Nakon završene Board Balayage tehnike potrebno je obavezno koristiti šampone bez SULFATA, kako bi se boja što duže održala na dlaci, a naš tim je tu da vam pomogne i preporuči profesionalne preparate u zavisnosti od tipa kose i nege koja joj je potrebna.

Dobro nam došle i hvala na poverenju,
Katarina Maravich i Tim

Start typing to see posts you are looking for.