fbpx

Root shadow

Ukoliko je vaša kosa jako oštećena ili tehnički loše urađena, i trenutno nije moguće uraditi bilo koju tehniku farbanja ili korekciju boje, jedini izbor koji nam preostaje je upravo Root Shadow tehnika i ozbiljan pristup nezi vaše kose.

Takođe, korišćenjem Root Shadow tehnike „sakrićemo“ loše ofarbanu kosu, neutralisati jake prelaze i na taj način prolongiraćemo farbanje dok se kosa ne oporavi. Najzahvalnija je tehnika za jako oštećenu kosu i daje kosi vremena da se oporavi pre neke radikalnije promene.
Interesantno je i da ova tehnika ne zahteva previše sati provedenih u salonu, već samo 1 – 2 sata, ukoliko nisu potrebni dodatni tretmani.

Boje koje koristimo prilikom ove tehnike su DEMI boje koje hrane vašu kosu i neguju je. Našim klijentima uvek savetujemo da se pre Root Shadow tehnike obavezno uradi Olaplex tretman i Moroccan Hidra tretman kako bi se boja što duže zadržala na kosi. Ovo je izuzetno važno, jer što je kosa oštećenija boja se brže ispira i potrebna joj je posebna pažnja i nega.

Korišćenje profesionalnih, kvalitetnih preparata za kosu je neophodno kako bi vaša kosa zadržala sjaj, oporavila se i bila spremna za buduća farbanja. U zavisnosti od vaše kose i onoga što joj je potrebno, naš tim će vam preporučiti adekvatnu negu kako biste negovali svoju kosu i kod kuće.

Dobro nam došle i hvala na poverenju,
Katarina Maravich i Tim

Katarina Maravich Haircolorist
Start typing to see posts you are looking for.