Root shadow

Ukoliko je vaša kosa jako oštećena ili tehnički loše urađena, i trenutno nije moguće uraditi bilo koju tehniku farbanja ili korekciju boje, jedini izbor koji nam preostaje je upravo Root Shadow tehnika i ozbiljan pristup nezi vaše kose.

Takođe, korišćenjem Root Shadow tehnike „sakrićemo“ loše ofarbanu kosu, neutralisati jake prelaze i na taj način prolongiraćemo farbanje dok se kosa ne oporavi. Najzahvalnija je tehnika za jako oštećenu kosu i daje kosi vremena da se oporavi pre neke radikalnije promene.
Interesantno je i da ova tehnika ne zahteva previše sati provedenih u salonu, već samo 1 – 2 sata, ukoliko nisu potrebni dodatni tretmani.

Boje koje koristimo prilikom ove tehnike su DEMI boje koje hrane vašu kosu i neguju je. Našim klijentima uvek savetujemo da se pre Root Shadow tehnike obavezno uradi Olaplex tretman i Moroccan Hidra tretman kako bi se boja što duže zadržala na kosi. Ovo je izuzetno važno, jer što je kosa oštećenija boja se brže ispira i potrebna joj je posebna pažnja i nega.

Korišćenje profesionalnih, kvalitetnih preparata za kosu je neophodno kako bi vaša kosa zadržala sjaj, oporavila se i bila spremna za buduća farbanja. U zavisnosti od vaše kose i onoga što joj je potrebno, naš tim će vam preporučiti adekvatnu negu kako biste negovali svoju kosu i kod kuće.

Dobro nam došle i hvala na poverenju,
Katarina Maravich i Tim

HEY YOU, SIGN UP AND CONNECT TO WOODMART!

Be the first to learn about our latest trends and get exclusive offers

Will be used in accordance with our Privacy Policy

Start typing to see posts you are looking for.