fbpx

Prelivi

Čemu služi preliv i zbog čega je važan kako biste održali boju kao nakon prvog dana farbanja?
Preliv pre svega služi da neutrališe sve neželjene pigmente (žuti, narandžasti i crveni), koji se pojavljuju nakon nekog vremena. Jedan je od osnovnih postupaka svake tehnike farbanja i koristi se za postizanje različitih nijansi i sjaja, bez promene vaše prirodne boje. U zavisnosti od stanja kose, tj. samog oštećenja kose, neki prelivi se ispiraju brže, a neki sporije.

Baš iz tog razloga, kosi je potrebna nega. Što je kosa oštećenija i disulfidne veze iskidanije, to se preliv brže ispira. Da bi se sprečilo brže ispiranje, potrebno je uraditi Olaplex tretman koji spaja popucale disulfidne veze u dlaci i omogućava boji da ostane duže vezana za dlaku.
Prelivi su dobar izbor za one koji žele da suptilno promene izgled svoje kose, i veoma korisni za one koji žele da osveže svoju boju kose između dva farbanja. Najvažnije je da prelivi budu pravilno naneti kako bi se postigao željeni efekat i boja, ali i kako bi kosa bila sjajna i zdrava.
Preliv je jedna od najvažnijih stavki, ukoliko želite da svoj Balayage održite lepim. On osvežava vašu boju i čini je da izgleda kao prvog dana nakon farbanja. Prelivom se takođe održava boja koja se dobija nakon bilo koje od tehnika koje primenjujemo u salonu.
Radi se redovno, na tri do četiri nedelje, i služi da neutrališe sve neželjene pigmente (žuti, narandžasti i crveni) koji mogu da nastanu u ovom periodu nakon farbanja.
Preliv ne oštećuje kosu ukoliko se koriste adekvatne boje. Demi boje su boje kojima naš tim radi preliv. One sadrže hranljive sastojke, jako su kvalitetne, neguju vašu kosu i daju joj sjaj. Za preliv je potrebno odvojiti svega pola sata u salonu, pa tako vaša kosa uvek može biti lepa, osvežena i negovana.

Dobro nam došle i hvala na poverenju,
Katarina Maravich i Tim

katarina-maravich-rev
Start typing to see posts you are looking for.