fbpx

Edukacije

Kako i zbog čega sam se odlučila za EDUKACIJE 1 na 1?

Tokom godina posećivala sam različite edukacije, i ono što bih shvatila nakon svake jeste da je znanje blago i da se morate kontinuirano usavršavati kako biste napredovali u poslu. Često sam se vraćala kući vrlo srećna, jer sam naučila nešto novo tog dana, ali ujedno i pomalo tužna jer sam svaki put ostajala uskraćena za ono malo. To malo su neretko bili onih dvadeset pitanja koje nisam uspela da postavim, ne zbog toga što nisam želela, već zbog toga što nisam stigla ili me je jednostavno bilo sramota da u grupi od pedesetak ljudi koji samo gledaju i nemaju previše pitanja, uvek ja budem ona koja ima bezbroj novih. Grupne edukacije imaju koncept i vreme trajanja, odstupanje od koncepta je minimalno i retko imate vremena da više popričate sa edukatorom, a pitanja nakon edukacije uvek ima.

Želeći da nesebično podelim svoje iskustvo i stečeno znanje sa kolegama, odlučila sam se da radim isključivo edukacije jedan na jedan. Ovakav vid edukacije daje mnogo više prostora za preko potrebna pitanja i mnogo je lakše podeliti sve što znate sa ljudima koji vas slušaju. Uvek sam otvorena za sva pitanja i smatram da uvek treba pitati bez ikakvog ustručavanja jer je to korak ka vašem uspehu. Želim da vam pomognem da budete što bolji u kolorisanju kose, da vam ukažem na sve greške i propuste koji se mogu desiti pri radu, da vas posavetujem oko formula i naravno oko samog odnosa sa budućim klijentima.

Izuzetno sam uživala na prethodnim edukacijama sa kolegama koji su posetili moj salon i druženje je znalo da traje i preko deset sati. Veliki broj razmenjenih informacija, mnogo rada i umora, ali i puno sreće i pozitivne energije jer smo zajedničkim snagama postali tim koji pobeđuje.

Katarina Maravich o-meni
Start typing to see posts you are looking for.