fbpx

Nano tehnologija

Dame i gospodo, ovo je tretman koji smo dugo iščekivali.
NANO tehnologija je konačno stigla kod nas!
Najkvalitetnija nega kose na svetu u salonu Katarine Maravich.

Nano tehnologija nam pruža moć da negu kose podignemo na NAJVIŠI mogući nivo.
Preparati u kojima je primenjena nano tehnologija spadaju u red najkvalitetnijih na svetu, jer je njihova mogućnost nege kose na najvišem nivou.

Zbog čega je Nano tehnologija toliko značajna kada je nega kose u pitanju?
Nano tehnologija funkcioniše po principu nano molekula: vodena para koja sadrži nano čestice vode prenosi čestice preparata duboko u strukturu dlake i aktivira ih. Tako, Nano tretmani imaju višestruku salonsku primenu: tretmani za hidrataciju ili rekonstrukciju kose, a efekat je osvežena, regenerisana, mekana, sjajnija i punija dlaka.

Nano tehnologija nam daje mogućnost da supstance koje se nalaze u proizvodima za negu kose razložimo na nano čestice i na taj način omogućimo da hranljivi sastojci iz preparata za negu kose prodru direktno u najdublje slojeve dlake i tako je oporavljaju.

Rezultat Nano tretmana je neuporedivo bolji kada je oporavak kose u pitanju u odnosu na klasične tretmane, upravo zbog nano čestica, koje sada dubinski prodiru u dlaku. Preporuka je da se tretman radi jednom mesečno, ukoliko je kosa jako oštećena. Ukoliko je oštećenje manje, dovoljno je uraditi tretman jednom u 2 meseca.

Radujemo se lepšoj i zdravijoj kosi i jedva čekamo da vidite rezultate!

Za više detalja o našim tretmanima, uvek nas možete pozvati na naš broj telefona +381 66 66 65 640.

Katarina Maravich Haircolorist
Start typing to see posts you are looking for.