fbpx

Tim

Postoji mnogo stvari na koje smo ponosni na kraju radnog dana u salonu. Nasmejane dame, uspešne korekcije i promene, zadovoljni klijenti. Međutim, ono na šta smo najponosniji jeste naš tim, koji svaki zadatak preuzima sa potpunom predanošću, posvećenošću i pre svega kao tim čiji je cilj da iz salona Katarine Maravich izađete srećne i sa savršenom bojom kose. Pored Katarine, članove tima čine Ivana, Milica, i Nina, svi različiti i svoji, a zajedno naš tim iz snova.

KNEZ6632ps-1025x

Ivana Stanojević 

Ivana Stanojević je menadžer salona i neko ko poznaje kompletan tim veoma dobro. Najiskusniji je član tima, a ako razgovarate sa ljudima koji su imali priliku da rade sa njom, svi će vam reći da je perfekcionista koji posvećuje pažnju svakom detalju. Ne samo da svaki zadatak prihvata detaljno, mirno i sa puno strpljenja, već je i izuzetno odgovorna i posvećena poslu i što boljoj organizaciji svega što se dešava u salonu.

Ljubav prema kosi i negovanju lepote gaji još od srednje škole. Nakon Škole za negu lepote u Beogradu na Dušanovcu, i Akademije Gorana X, fokusirala se više na negu kose, i edukaciju za boje je nastavila kod Bobana Ristića. Nešto kasnije sa edukacijom kod Katarine Maravich za balayage, board balayage i kolor korekciju zaokružila je svoje višegodišnje obrazovanje u svetu kolora, i vrlo je posvećena praćenju i učenju novih trendova na ovom polju.
Uvek nasmejana i komunikativna, posvećena timu i timskom radu, Ivana je sigurno neko koga naši klijenti obožavaju. Može biti da je zbog toga što uvek ima sjajne ideje za promene, ili zbog realnih i dobrih saveta koje daje na temu kose, naši klijenti uvek imaju utisak kao da je kraj njih prijatelj. Ne samo da zna da prepozna šta je potrebno vašoj kosi, već je i neko ko je spreman da podeli svoje iskustvo i znanje sa vama kako bi postigla najbolji rezultat. Svakom klijentu i članu tima posvećuje punu pažnju, veoma je kreativna, organizovana i uvek spremna za nove ideje i izazove, a našem timu je fenomenalan lider, timski igrač i osoba na koju uvek možemo da se oslonimo.

Milica Nedeljković

Milica Nedeljković naša mlada nada. Energična, radoznala i željna znanja, Milica je jako brzo našla svoje mesto u salonu Katarine Maravich.

Njena ljubav i strast prema ulepšavanju je dugotrajna, ali je nedugo nakon završene Škole za negu lepote, smer scenski masker i vlasuljar, ipak svoju pažnju posvetila više nezi kose. Posle Akademije Oksford, smer ženski frizer, i Fakulteta za medije i komunikacije, smer psihologija,
odlučila je da se usredsredi na kolor i tako došla kod nas. Kako voli da je u centru pažnje, i da što više nauči, nedugo nakon edukacije kod Katarine Maravich za balayage i board balayage tehniku, postala je Katarinin lični asistent i osoba koja je zadužena da sve edukacije prođu na najvišem nivou.

Vrlo brzo je napredovala i ušla u svet kolora, a zbog svoje predanosti poslu neko je koga su naši klijenti jako brzo zavoleli. Komunikativna, sposobna i prijatna, posvećena tome da svaki klijent bude zadovoljan, i da se oseća u salonu baš kako se oseća ona, kao kod kuće. Neretko radi zajedno za svojim kolegama kako bi se postigao najbolji rezultat, a verovatno su joj najdraže korekcije koje radi timski. Zabava i smeh pored nje ne mogu da manjkaju, a mi smo srećni što je svoju drugu kuću pronašla baš kod nas.

KNEZ6651ps-1025x153
KNEZ6678ps-1025x1536-1

Nina Karan

Nina je najnoviji član tima Katarine Maravich. Pozitivna, uvek nasmejana i energična Nina, vrlo je brzo pronašla svoje mesto u timu, a napreduje i uči neverovatnom brzinom. Iako je veoma mlada, iskustvo joj ne manjka. Veoma je uporna, detaljna i neprekidno uči od ostatka tima, edukuje se i na putu je da postane fenomenalan frizer i hair colorist.

Nakon završene gimnazije “Petar Kočić” u Novom Gradu, shvatila je da želi da posveti vreme učenju o nezi kose i njenom stilizovanju, pa je tako 2019. upisala akademiju Panjković, koju je pohađala godinu dana. Na akademiji je otkrila svoju strast u kojoj posebno uživa – šišanje.
Mnoge dame su oduševljene njenim sposobnostima da ih ošiša baš po njihovoj meri i ukusu, a mi smo ponosni što je ova mlada dama deo tima Katarine Maravich.

Start typing to see posts you are looking for.